Dobro došli na naš EcoGrill blog o Kuvarima – ovde ćete imati priliku da se upoznate sa vrhunskim profesionalcima iz oblasti gastronomije, čućete njihove inspirativne priče, iskustva, ali se nadamo da ćete i pronaći savete koji će vam biti korisni samostalno planirate da zakoračite u kulinarsku avanturu.
Milan Čorta
Predstavljamo vam još jednog vrhunskog kuvara čiji rad izuzetno cenimo i drago nam je da možemo da vam prenesemo delić njegove priče i iskustva – u pitanju je Milan Čorta. Svoje prve korake u kuvanju načinio je 2005. godine u Restoranu Čarda u Kostolcu. Iza sebe ima...
Igor Angelov
Upoznajte Igora Angelova majstora svog zanata i vrhunskog profesionalca u gastronomiji. Igor je započeo svoju kulinarsku karijeru 2000-te godine u restoranu Panta Rei u Beogradu. Veliki uticaj na njegovo iskustvo imale su kolege sa kojima je radio, ali ističe da je...
Vlajko Pešić
Kuvar koji već dugi niz godina uspešno radi svoj posao i pravi vrhunske specijalitete, kojima retko ko može da odoli. Vlajko Pešić je svoju karijeru je započeo u restoranu i motelu Jatagan i restoranu Trojka. Kako kaže, na njegovu karijeru najveći uticaj je ostavio...
Predsavljamo i naše mlade nade kulinarstva i budućnost naše gastronomije – čućete zanimljive priče, zapažanja, a otkrićete i neke nove perspektive i viđenja – jer oni predstavljaju početak kulinarske priče koju ćete želeti da čujete.
Vladimir Jež
Upoznajte Vladimira Ježa mladog kuvara koji je iz ljubavi prema hrani i njenoj pripremi odlučio da gastronomija ima počasno mesto u njegovom životu i da bude njegova profesionalna orijentacija. Vladimir trenutno radi u hotelu Premier Aqua na Vrdniku, na poziciji...
Miloš Kuzmanović
“Još kada sam bio osnovac voleo sam da gledam stare kulinarske emisije u kojoj stari, iskusni kuvari sa brkovima i belim bluzama pripremaju hranu koja izgleda ukusno na oko – pomislio sam da bih možda time mogao da se bavim u životu.” A nama je drago da se njegov san...
Dušan Grujić
Predstavljamo vam Dušana Grujića, mladog kuvara koji je karijeru započeo sa svojih 18 godina, i dan-danas ređa uspehe, razvijajući svoje kulinarske sposobnosti. Kako kaže, oduvek je bio okružen dobrom hranom, najviše vremena je provodio u kuhinji, a na kraju je...
Jovan Lakić
Upoznajte Jovana Lakića, mladu nadu gastronomije, koji je iz rane ljubavi prema hrani i pripremi iste pronašao sebe u pozivu Kuvara. Jovan se ovim poslom bavi već dve godine, a trenutno radi u hotelu Premier Aqua u Vrdniku. Uzor i inspiracija da postane veliki kuvar...
Milorad Mitić
Zadovoljstvo je predstaviti vam još jednu mladu nadu kulinarstva i pravog ljubitelja gastronomije - u pitanju je Milorad Mitić. Milorad je svoju strast prema kuvanju prepoznao još od malih nogu u svom porodičnom etno restoranu, a danas svoju ljubav razvija obrazujući...
Mia Vučković
Predstavljamo vam Miu Vučković. Rođena je 3.10.1998. godine u Beogradu. Srednju Ugostiteljsko-turističku školu u Beogradu, smer kulinarski tehničar, završila je 2017. godine nakon čega upisuje strukovne studije gastronomije na Visokoj hotelijerskoj školi u Beogradu....