O nama

Kompanija Okpiro osnovana je 1988. godine u Užicu od strane porodice Vujić. Strast prema proizvodnji električne opreme i strast za kuvanjem naći će svoj savršen spoj u godinama koje dolaze.

Upravljajući jednim od prvih restorana brze hrane u Užicu – Oldy Express Co. – porodica je gradila neprocenjivo iskustvo u poznavanju roštilja, njihovih karakteristika, prednosti i nedostataka. Vreme i trud uloženi u kulinarsku veštinu inspirisali su pitanje kako stvoriti idealan roštilj. Ustanovljena su tri problema koja su zahtevala promišljanje i rešavanje, a to su zdravlje, kompleksnost i energetska efikasnost.

Kako učiniti roštilj bezbednijim za radnika koji ga celi dan koristi, kako rukovanje učiniti jednostavnijim i kako uštedeti energiju?

EcoGrill je odgovor. Rešetkast radi efekta grilovanja, brz i efikasan, jednostavan za održavanje i uz sve to – pruža užitak koji će pravi gurmani s lakoćom prepoznati. Svojim ekološki zelenim pristupom i ekonomičnošću izdvaja se od konkurencije. 

EcoGrill je roštilj koji stari dobri kvalitet ukusa
uvodi u novo doba!

Model iz 2009.

Sada.

O njegovom dizajnu, performansama i rezultatima najbolje govore oduševljeni kupci sa tri kontinenta. U 2020, nakon jedanaest godina ispunjenih vrednim radom i ponosom, EcoGrill Home za privatnu upotrebu ušao je u serijsku proizvodnju i otvorio novo poglavlje naše uspešne priče. Želimo da praktičnost, efikasnost i savršen ukus jednog modernog pristupa roštilju podelimo sa svetom. U toj misiji Vi ste naša najveća inspiracija.

„Dobra i pouzdana oprema za à la carte koja daje sofisticirani ukus kao i izgled.”

Zoran Stevanović – restoran „Madera”,
Beograd, Srbija

“Obiteljski smo restoran na dalmatinskoj obali i koristimo EcoGrill vec 10 godina. Zaista smo oduševljeni lakoćom pečenja mesa i ribe. Našim kuharima čini veliki plus i lako održavanje i čišćenje. Mnoge naše kolege došli su vidjeti EcoGrill, kupili ga i danas kad ih sretnemo zahvaljuju nam. Mi smo jako zadovoljni ovom kupnjom, a da znamo o čemu govorimo ide u prilog to što smo restoran sa tradicijom od 46 godina i kroz našu kuhinju prošlo je puno roštilja, ali se nijedan nije ovako dugo zadržao kao EcoGrill.”

Ljubica Cvitanović, Restaurant „King“,
Baska Voda, Hrvatska

„Nikad pre nisam radio na roštilju na struju. Izuzetno sam zadovoljan jer je brz u zagrijavanju. Nema potrebe za korišćenjem masnoće jer ne lijepi. Nakon upotrebe se vrlo lako očisti i vrati mu se inox sjaj.“

Ivica Stipančić – Ristorante italiano „Addio mare“,
San Fernando, Maspalomas, Gran Canaria, Španija