Zahvaljujući inovativnom konstrukcijskim rešenjima, sve tačke na grejnoj površini imaju istu temperaturu.
Zdravija priprema hrane - grilovanje, ne prženje
Pošto površina roštilja nije ravna, na roštilju se meso, riba ili povrće griluje a sve nepoželjne masnoće odlaze kroz rešetku u fioku za sakupljanje masnoće.
Jedinstvena, funkcionalna i elegantna konstrukcija sa 18 grejača za svaku grejnu zonu omogućavaju ovim roštiljima veliku snagu i brzinu u radu. Vreme dostizanja temperature pogledajte na grafiku iznad.
Jedna, dve ili tri nezavisne grejne površine
Temperatura svake od grejnih površina se kontriliše odgovarajućim termostatom. Ovo omugućava istovremeno pečenje više vrsta hrane čija priprema podrazumeva grilovanje na različititim temperaturama bez transfera ukusa.
Grilovanje hrane se vrši uz minimalan utrošak energije zahvaljujući činjenici da su grejači postavjeni odmah ispod hrane. Ovo smanjuje gubitak energije na minimum tako da se visok učinak pečenja na roštilju postiže uz istovremenu visoku energetsku efikasnost.
Fina kontrola temperature grejne površine
Instalirani termostati omogućavaju bolju kontrolu temperature grejnih površina kao i brz odziv na dodavanje sirove (ili zamrznute) hrane. Ovo je posebno važno na mestima gde je bitno održati konzistenciju finalnog proizvoda.