[et_pb_section fb_built=“1″ custom_padding_last_edited=“on|desktop“ module_id=“vege“ _builder_version=“4.18.0″ _module_preset=“default“ custom_padding=“70px||70px||true|false“ custom_padding_tablet=“50px||||false|false“ custom_padding_phone=“30px||40px||false|false“ global_colors_info=“{}“ theme_builder_area=“post_content“][et_pb_row _builder_version=“4.18.0″ _module_preset=“default“ custom_margin=“||30px||false|false“ border_width_bottom=“1px“ global_colors_info=“{}“ theme_builder_area=“post_content“][et_pb_column type=“4_4″ _builder_version=“4.18.0″ _module_preset=“default“ global_colors_info=“{}“ theme_builder_area=“post_content“][et_pb_text _builder_version=“4.18.0″ _module_preset=“default“ header_font=“|800|||||||“ header_2_font=“Gilroy-Bold|800|||||||“ header_2_font_size=“32px“ custom_padding=“||||false|false“ hover_enabled=“0″ global_colors_info=“{}“ theme_builder_area=“post_content“ header_2_text_color=“#e63125″ sticky_enabled=“0″]
TOFU SIR SA POVRĆEM
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row use_custom_gutter=“on“ _builder_version=“4.18.0″ _module_preset=“default“ width_tablet=““ width_phone=““ width_last_edited=“on|desktop“ custom_margin=“||||true|false“ hover_enabled=“0″ global_colors_info=“{}“ max_width__hover_enabled=“off|desktop“ width__hover_enabled=“off|desktop“ theme_builder_area=“post_content“ sticky_enabled=“0″][et_pb_column type=“4_4″ _builder_version=“4.16″ _module_preset=“default“ global_colors_info=“{}“ theme_builder_area=“post_content“][et_pb_text _builder_version=“4.18.0″ _module_preset=“default“ text_font=“Gilroy-Regular||||||||“ text_text_color=“#030202″ text_font_size=“16px“ text_letter_spacing=“1px“ ol_font=“Gilroy-Medium|500|||||||“ header_font=“Gilroy-Medium|500|||||||“ header_line_height=“1.2em“ header_2_font=“Gilroy-Bold|500|||||||“ header_2_text_align=“left“ header_2_text_color=“#e63125″ header_2_font_size=“27px“ header_2_line_height=“1.2em“ header_4_font=“Gilroy-Medium||||||||“ header_4_font_size=“20px“ width_tablet=“90%“ width_phone=“100%“ width_last_edited=“off|desktop“ module_alignment=“center“ hover_enabled=“0″ text_font_size_tablet=“17px“ text_font_size_phone=“16px“ text_font_size_last_edited=“on|desktop“ text_letter_spacing_tablet=““ text_letter_spacing_phone=““ text_letter_spacing_last_edited=“on|phone“ header_font_size_tablet=“25px“ header_font_size_phone=“23px“ header_font_size_last_edited=“on|desktop“ header_2_font_size_tablet=“25px“ header_2_font_size_phone=“23px“ header_2_font_size_last_edited=“on|desktop“ text_orientation_tablet=“left“ text_orientation_phone=““ text_orientation_last_edited=“on|desktop“ module_alignment_tablet=““ module_alignment_phone=““ module_alignment_last_edited=“on|desktop“ global_colors_info=“{}“ width__hover_enabled=“off|desktop“ theme_builder_area=“post_content“ sticky_enabled=“0″]
Količina: 1 porcija
Vreme grilovanja: 10 minuta
Ukoliko nemate vremena da pripremate kompleksne obroke, predlažemo vam da iskoristite recept za grilovani tofu sir.
Sastojci:
- 200g tofu sira
- Pola tikvice
- So
- Biber
- Majčina dušica
MARINADA
- 1dl maslinovog ulja
- 50 ml soja sosa (bez glutena)
- Sok od 1/2 ceđenog limuna
- 1 čen belog luka
SALSA OD PARADAJZA
- Paradajz
- Korijander
- Crni luk
Priprema:
Iseći tofu sir, na manje pravougaonike ili po željenom obliku, ostaviti ga u marinadi na kratko, da upije sve sastojke. Iseći tikvicu na manju parčad, takođe iseckati sitno i paradajz i crveni luk.
Gril mat (teflonsku podlogu) preliti maslinovim uljem, a potom uključiti Ecogrill na 240°C. Grilovati sir po 5 minuta, sa svake strane, isti proces ponoviti i za povrće.
Izgrilovane namirnice sjediniti u činiji sa marinadom i servirati u tanjir. Prijatno!
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]