Okpiro priča

 

15 GODINA BRENDA ECOGRILL:
Od porodične ideje do globalnog uspeha

Pre 15 godina, u malom pogonu u Užicu krenuli smo od vizije o idealnom roštilju koji će rešiti svakodnevne izazove jednog restorana – a danas, sa ponosom, obeležavamo 15 godina brenda koji je postao standard u profesionalnim kuhinjama u više od 30 zemalja

Rešenje nastalo iz prakse

EcoGrill brend je nastao u porodičnoj firmi Okpiro doo, koja je osnovana 1988. godine u Užicu od strane porodice Vujić. Osnovna delatnost firme je bila proizvodnja elektroopreme, međutim strast prema kulinarstvu i znanje iz pomenute oblasti kreirali su savršen spoj koji danas poznajemo kao EcoGrill.

Rectangle-23.png

Originalni natpis restorana

Od ideje do revolucije u roštiljanju

Osnivač kompanije, gospodin Borivoje Vujić, radio je sa različitim vrstama roštilja u svom ugostiteljskom objektu. Suočavajući se sa izazovima poput štetnog dima, složenog rukovanja i energetske neefikasnosti, prepoznao je potrebu za roštiljem koji bi rešio ove probleme.

 EcoGrill (2009)

Preporučen od strane profesionalnih kuvara

Tako je nastao EcoGrill – električni roštilj koji kombinuje najbolje od tradicionalnog ukusa i moderne tehnologije, odgovara na potrebe savremene kuhinje i olakšava rad profesionalnih kuvara.

Old-model.png
 EcoGrill (2009)
New-model.png

EcoGrill (2025)

jedinstveni spoj tradicije i moderne tehnologije

Zahvaljujući revolucionarnom sistemu grejne rešetke EcoGrill pruža autentično iskustvo roštiljanja. Efikasno zagrevanje i pripremanje hrane, energetska ekonomičnost, jednostavno čišćenje i bogat, tradicionalan ukus hrane pružaju zadovoljstvo koje prepoznaju svi ljubitelji roštilja.

EcoGrill Home - odgovor na potrebe urbanog stila života

Tokom 2020. godine, potražnja za roštiljima prilagođenim kućnoj upotrebi značajno je porasla. Kompanija „Okpiro doo“ prepoznala je ovaj trend i lansirala EcoGrill Home – model koji donosi performanse profesionalnog roštilja u udobnost doma.

13.png
DSC_9941-1.png

Urbani roštilj za zdrav život

EcoGrill Home je pažljivo osmišljen da odgovori na potrebe tržišta i način života savremenih porodica i ljubitelja hrane koji žele da uživaju u autentičnim ukusima roštilja u sopstvenom domu.

zašto Eco?

Ekološki

Za razliku od roštilja na ugalj, koji emituju štetne materije i izlažu osoblje respiratornim rizicima, EcoGrill pruža čisto i bezbedno radno okruženje. Pored toga, svi delovi od nerđajućeg čelika su u potpunosti reciklabilni, čime se doprinosi održivosti i smanjenju otpada.

Ekonomičan

Hrana se griluje direktno na grejnim elementima, čime se postiže maksimalna energetska efikasnost i ekonomična potrošnja električne energije.