LINIJA 800mm EG 8C 400

EcoGrill 8C 400

Količina ispečenog mesa: 9 (kg/h)
Dimenzije: 415×800×150 (mm)
Dimenzije grejne površine:  370×570 (mm)
Snaga P:  5.4 (kW)
Napojni kabal s:  5×2.5 (mm²)
Napon / Frekvencija U(V)/ƒ:  400/3N/50 (Hz)
Dostizanje radne temp. T:  5 (minuta)
Podesiva temperatura: 50-320°C
Tehnički crtež – ENG (pdf 440 KB)

Uniformnost grilovanja

Zahvaljujući inovativnom konstrukcijskim rešenjima, sve tačke na grejnoj površini imaju istu temperaturu.

Zdravija priprema hrane - grilovanje, ne prženje

Pošto površina roštilja nije ravna, na roštilju se meso, riba ili povrće griluje a sve nepoželjne masnoće odlaze kroz rešetku u fioku za sakupljanje masnoće.

LINIJA 800mm EG 8C 800

EcoGrill 8C 800

Količina ispečenog mesa: 18 (kg/h)
Dimenzije:  795×800×150 (mm)
Dimenzije grejne površine:  770×570 (mm)
Snaga P:  10.8 (kW)
Napojni kabal s:  5×2.5 (mm²)
Napon / Frekvencija U(V)/ƒ:  400/3N/50 (Hz)
Dostizanje radne temp. T:  5 (minuta)
Podesiva temperatura: 50-320°C
Tehnički crtež – ENG (pdf 440 KB)

Brzo dostizanje radne temperature

 Jedinstvena, funkcionalna i elegantna konstrukcija sa 18 grejača za svaku grejnu zonu omogućavaju ovim roštiljima veliku snagu i brzinu u radu. Vreme dostizanja temperature pogledajte na grafiku iznad.

Jedna, dve ili tri nezavisne grejne površine

Temperatura svake od grejnih površina se kontriliše odgovarajućim termostatom. Ovo omugućava istovremeno pečenje više vrsta hrane čija priprema podrazumeva grilovanje na različititim temperaturama bez transfera ukusa.

LINIJA 800mm EG 8C 1200

EcoGrill 8C 1200

Količina ispečenog mesa: 27 (kg/h)
Dimenzije:  1166×800×150 (mm)
Dimenzije grejne površine:  1130×570 (mm)
Snaga P:  16.2 (kW)
Napojni kabal s:  5×4 (mm²)
Napon / Frekvencija U(V)/ƒ:  400/3N/50 (Hz)
Dostizanje radne temp. T:  5 (minuta)
Podesiva temperatura: 50-320°C
Tehnički crtež – ENG (pdf 440 KB)

Maksimalna efikasnost

 Grilovanje hrane se vrši uz minimalan utrošak energije zahvaljujući činjenici da su grejači postavjeni odmah ispod hrane. Ovo smanjuje gubitak energije na minimum tako da se visok učinak pečenja na roštilju postiže uz istovremenu visoku energetsku efikasnost.

Fina kontrola temperature grejne površine

 Instalirani termostati omogućavaju bolju kontrolu temperature grejnih površina kao i brz odziv na dodavanje sirove (ili zamrznute) hrane. Ovo je posebno važno na mestima gde je bitno održati konzistenciju finalnog proizvoda.