fbpx

KOMERCIJALNI ELEKTRIČNI ROŠTILJ SA REVOLUCIONARNIM SISTEMOM GREJNE REŠETKE

Rafinirane izrade, funkcionalni i elegantni, EcoGrill električni roštilji su jednostavni za instalaciju i korišćenje. Jedinstvene konstrukcije, promišljenog dizajna, kompletno izrađeni od nerđajućeg čelika, sa inovativnim rešenjima EcoGrill roštilji su jedinstveni na svetskom tržištu.

GREJAČI SU UGRAĐENI U PROHROMSKE CEVI

U svakoj prohromskoj cevi se nalazi jedan nezavisni grejač. Zavisno od modela, roštilji imaju 18, 36 ili 54 nezavisna grejača – 18 za svaku od grejnih zona.

ZDRAVIJA PRIPREMA HRANE – GRILOVANJE, NE PRŽENJE

Pošto površina roštilja nije ravna, na roštilju se meso, riba ili povrće griluje a sve nepoželjne masnoće odlaze kroz rešetku u fioku za sakupljanje masnoće.

BRZO DOSTIZANJE RADNE TEMPERATURE

Jedinstvena, funkcionalna i elegantna konstrukcija sa 18 grejača za svaku grejnu zonu omogućavaju ovim roštiljima veliku snagu i brzinu u radu.

Vreme dostizanja temperature pogledajte na grafiku pored.

UNIFORMNOST GRILOVANJA

Zahvaljujući inovativnom konstrukcijskim rešenjima, sve tačke na grejnoj površini imaju istu temperaturu.

FINA KONTROLA TEMPERATURE GREJNE POVRŠINE

Intalirani termostati omogućavaju bolju kontrolu temperature grejnih površina kao i brz odziv na dodavanje sirove (ili zamrznute) hrane. Ovo je posebno važno na mestima gde je bitno održati konzistenciju finalnog proizvoda.

MAKSIMALNA EFIKASNOST

Grilovanje hrane se vrši uz minimalan utrošak energije zahvaljujući činjenici da su grejači postavjeni odmah ispod hrane. Ovo smanjuje gubitak energije na minimum tako da se visok učinak pečenja na roštilju postiže uz istovremenu visoku energetsku efikasnost.

JEDNA, DVE ILI TRI NEZAVISNE GREJNE POVRŠINE

Tempreratura svake od grejnih površina se kontriliše odgovarajućim termostatom. Ovo omugućava istovremeno pečenje više vrsta hrane čija priprema podrazumeva grilovanje na različititim temperaturama bez transfera ukusa.

UKUS I VIZUALNI EFEKAT HRANE SA ROŠTILJA JE IZVRSTAN

Dvostruka korist – uporedo sa izvrsnim ukusom grilovane hrane dobija i lep izgled uz karakteristične linije od pečenja na roštilju.

ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE

Tokom grilovanja, roštilj se čisti od ostataka hrane priborom od nerđajućeg čelika iz paketa – čistači 1 i 2. Čistač 1 je namenjen za gornji a čistač 2 za donji deo rešetke roštilja.

Nakon upotrebe roštilj se čisti podešavanjem temperature na 80°C i upotrebu čistača 3. Uz pravilnu proceduru održavanja roštilj će ostati čist i funkcionalan dug vremenski period.

NAŠI KUPCI

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

EVROPA

JUŽNA AFRIKA

SINGAPUR