ECOGRILL

REVOLUCIONARNI SISTEM !!!

Jedinstvena konstrukcija – grejači su ugrađeni u prohromske cevi čime je obezbeđena maksimalna energetska efikasnost i ravnomernost pečenja hrane.

eco-grill-prohromski-grejaci-revolucionarni-sistem

RAFINIRANA IZRADA

Funkcionalni i stilski elegantni, EcoGrill električni roštilji su jednostavni za instalaciju i upotrebu. Izdvajaju se promišljenom konstukcijom i elegantnim dizajnom. Kompletno izrađeni od nerđajućeg čelika, sa inovativnim konstrukcionim rešenjima, električni roštilji EcoGrill jedinstveni su na svetskom tržištu. Odvojene zone grejanja na modelima 800 i 1200 omogućavaju racionalnu potrošnju energije.

eco-grill-prohrom-grejna-ploca-rafinirana izrada

ODVOJENE ZONE GREJANJA

U zavisnosti od modela i veličine EcoGrill poseduje jednu, dve ili tri grupe grejača koje funkcionišu kao nezavisne zone.

eco-grill-prohromska-grejna-ploca-grejne-zone

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVI

98% materijala od kojih su izrađeni EcoGrill električni roštilji se može reciklirati. Nerđajući čelik je trajan materijal, neutralan u odnosu na hranu i kao takav logičan izbor za izradu kompletne opreme u profesionalnim kuhinjama energetski efikasni grejači ugrađeni u rešetke predaju maksimum toplote hrani koja se priprema na roštilju, te je rasipanje energije svedeno na minimum. Podeljene zone grejanja omogućavaju racionalnu upotrebu. Ako imate malu porudžbinu – aktivirate samo jednu ili dve grejne sekcije, u zavisnosti od modela koji koristite.

eco-grill-ekoloski-rostilj

PRODUKTIVNI

Hrana se brzo sprema – temperaturu od 200°C EcoGrill dostiže za 4 minuta. Za svega 60 minuta možete ispeći 6 kg mesa na modelu sa najmanjom grejnom površinom 370x370mm, dok najveći model priprema 27 kg mesa na čas. Profesionalci i poznavaoci umeju da cene ove vrednosti!

eco-grill-za-restorane-produktivni

LAGANO ČIŠĆENJE

Zahvaljujući konstrukcionim rešenjima, EcoGrill električni roštilji su izuzetno lagani za čišćenje. Velika posuda za mast koja se cedi tokom pečenja hrane se izvlači poput fioke. Nerđajući čelik se jednostavno održava, a pomoću posebne alatke koju dobijate uz roštilj, lako uklanjate nečistoće sa šipki.

eco-grill-lako-ciscenje-rostilja