JUNEĆI BURGER

Količina: 1 porcija
Vreme grilovanja: 11 minuta

Hrskava lepinja, sir koji se topi i list zelene salate, spoj je koji će Vas učiniti gladnim, čak i ukoliko niste.

Ovo jelo se savršeno slaže uz hrskavi krompir iz rerne ili pomfrit.

Sastojci:

  • 250gr mlevenog junećeg mesa
  • Kriška pardajza
  • Čedar sir
  • List zelene salate
  • BBQ sos
  • Zemička

Priprema:

Oblikovanu juneću pljeskavicu pecite 6 minuta sa jedne i 5 minuta sa druge strane na 210°C. Potom stavite na kraju na ispečenu stanu pljeskavice list-dva čedar sira, kako bi se istopio. Zemičku prepolovite i ugrejte blago na EcoGrill roštilju sa unutrašnje strane, par minuta. Na zemičku stavite BBQ sos, iseckanu zelenu salatu, pljeskavicu sa sirom i za kraj krišku paradjza. Prijatno!