Upoznajte Vladimira Ježa mladog kuvara koji je iz ljubavi prema hrani i njenoj pripremi odlučio da gastronomija ima počasno mesto u njegovom životu i da bude njegova profesionalna orijentacija.
Vladimir trenutno radi u hotelu Premier Aqua na Vrdniku, na poziciji pomoćnog kuvara.
Kao najveće dostignuće ističe svoje članstvo u Juniorskom nacionalnom timu Srbije i njihovo učešće na Kulinarskoj olimpijadi u Štutgartu 2020. godine sa osvojenom bronzanom medaljom.
Sebe za nekoliko godina vidi na poziciji kuvara u nekom prestižnom hotelu ili restoranu u Srbiji.
Kako kaže najveće zadovoljstvo mu pričinjava priprema jela od mesa.
A kada je reč o gastronomiji u Srbiji, Vladimir ističe da polako počinjemo da pratimo nove trendove u kulinarstvu, ali takođe da nam treba još dosta vremena i iskustva kako bismo bili u ravni sa najvećim svetskim gastronomijama.
Vladimiru se zahvaljujemo na sjajnoj saradnji i intervjuu i želimo mu svu sreću u daljem bavljenju ovim poslom.