Kuvar koji već dugi niz godina uspešno radi svoj posao i pravi vrhunske specijalitete, kojima retko ko može da odoli.

Vlajko Pešić je svoju karijeru je započeo u restoranu i motelu Jatagan i restoranu Trojka.⁣ Kako kaže, na njegovu karijeru najveći uticaj je ostavio tamošnji kuvar Dale, koji je svojom snalažljivošću, radom i pozitivnošću uticao da postane vrhunski kuvar kakav je danas.⁣Vlajko kaže da je danas mnogo lakše spremati jela, jer nam je dostupno mnogo više informacija na Internetu, ali ističe da su zahtevi za isprobavanjem jela mnogo veći, te da je potrebno konstantno unapređivanje i učenje.A mladim kuvarima poručuje da kroz konstantnu edukaciju unapređuju sebe i svoje znanje.⁣

Pitali smo ga šta kaže o našem EcoGrill roštilju, pa je bio kratak i jasan: “Bolje EcoGrill u ruci, nego ćumur na skari. Kada je roštilj na struju, možete jela da pravite bilo kad i bilo gde!”